fbpx Ga naar hoofdinhoud

ROADBEAR FACTORY PICK UP ACTIE

Droomt u ook van een camperreis door Amerika begin 2024? Dit is uw kans om in een gloednieuwe camper voor een zeer gereduceerd tarief te reizen! Onze gerenommeerde partner, Road Bear, heeft momenteel de welbekende en populaire Factory Pick Up actie voor 2024. In februari komen de nieuwe campers uit de fabriek in Elkhart, Indiana (in de buurt van Chicago). Deze kunt u tegen een zeer aantrekkelijk tarief ‘wegbrengen’ naar één van de vestigingen in Amerika. De mogelijke inleverlocaties zijn Los Angeles, San Fransisco, Las Vegas en Seattle.

Als u een van hun gloednieuwe campers ophaalt bij de fabriek in de buurt van Chicago, kunt u er een mooie camperreis (van minimaal 7 tot maximaal 28 dagen) mee maken naar San Francisco, Los Angeles, Seattle of Las Vegas. Road Bear bepaalt ter plaatse welke camper (C23-25, C26-28 of C29-31) u mee krijgt. Rijd bijvoorbeeld een deel van de mooie Route 66 of via Denver en de parken in Utah naar Las Vegas of via Yellowstone richting Seattle… Houd er wel rekening mee dat de weersomstandigheden kunnen bepalen welke route het meest geschikt is om te rijden. Een groot avontuur dus! De campers hebben all season banden, maar het is de bedoeling dat gebieden met ijs en sneeuw worden vermeden want sneeuwkettingen mogen niet gebruikt worden.

Belangrijk om te weten:

  • Road Bear C klasse campers: ophalen kan van maandag tot vrijdag tussen 19 februari en 8 maart 2024.
  • De laatste inleverdatum is woensdag 27 maart 2024.
  • Minimaal huurperiode is 7 nachten (maar dat is echt te kort voor de afstand die u moet rijden) en de maximale huurperiode is 28 nachten.
  • Het maximale aantal personen voor een camper is 5 personen (3 volwassenen en 2 kinderen).
  • Bij de boeking zijn vliegtickets en de eerste hotelovernachting verplicht.
  • Inbegrepen zijn: klaarmaakkosten, eenrichtingstoeslag, basisverzekering, inventaris, mijlen (tussen 2.000 en 3.500 mijl, afhankelijk van het aantal geboekte nachten), verkoopbelasting
  • Omdat het winter is bij het ophalen van de camper, is de camper ‘winterized’. Dat wil zeggen dat u geen water kunt gebruiken in de camper. Onderweg kunt u water gaan gebruiken als de temperaturen boven nul graden komen, maar u dient de camper wel weer ‘winterized’ in te leveren als het nog steeds vriest. Meer informatie over camperreizen in de winter.

Vraag snel een offerte aan! Wegbrengcampers raken zeer snel uitverkocht! In uw offerte ontvangt u van ons meer informatie over het hotel, de transfer naar de fabriek, de camper, de ophaalprocedure en andere belangrijke zaken.

Wilt u liever in een andere periode een camperreis maken in Amerika? Bekijk al onze interessante aanbiedingen voor camperreizen van Road Bear of een van onze andere camperverhuurders in Amerika.

UPDATE 11 OKTOBER 2023

Alléén wegbrengen van een camper naar Seattle op 21 en 22 februari is nog beschikbaar. Alle andere locaties en data zijn uitverkocht.

Back To Top