fbpx Ga naar hoofdinhoud

Voor thrill seekers

Op zoek naar een uitdaging?

Als u van een adrenalinekick houdt, zijn daar in Oost Amerika meer dan genoeg mogelijkheden voor. In de bergen, op wilde rivieren, aan een parachute of met een touw om uw benen naar beneden springen, het kan allemaal. Wij doen het u helaas meestal niet na, maar we geven u graag een aantal tips voor waar u zoal terecht kunt.

Rafting

Raften

Wild water

Misschien denkt u bij rafting eerder aan West Amerika, maar ook in Oost Amerika zijn verschillende snelstromende rivieren zeer geschikt voor deze activiteit. De meeste tours zijn beschikbaar tussen eind mei en half september. Voor uw eigen veiligheid krijgt u een wetsuit, reddingsvest en helm aan.

Raften kunt u bijvoorbeeld doen in Greenville in South Carolina, op de New River in West Virginia of op de Black of Moose River in de staat New York.

Bergbeklimmen

Naar de top

Houdt u van klimmen? Dat kan bijvoorbeeld:

  • In het Green Mountain National Forest in Vermont
  • Bij Seneca Rocks en Cooper Rock in West Virginia
  • Bij Linville Gorge in North Carolina
Amerika bergbeklimmen Cade Prior
Skydiving

Skydiven

Vanuit de lucht

Misschien weet u in West Amerika meer bekende plekken om te skydiven, maar vlak ook bijvoorbeeld New York niet uit! Er zijn zelfs meerdere skydive organisaties in New York en dat is natuurlijk niet voor niks… En ook in bijvoorbeeld Florida kunt u de sprong wagen.

Back To Top