fbpx
skip to Main Content

Reiservaringen en reviews

Wat zeggen klanten over ons?

Als klanten terugkomen van een reis, vinden we het altijd erg leuk om te horen hoe het was en hoe ze onze dienstverlening hebben ervaren. Hieronder leest u een selectie uit de reacties van onze happy campers die in Amerika, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland zijn geweest.

We zijn trots op het feit dat we feitelijk alleen zeer positieve reviews krijgen, ook al lijkt het dan wellicht of we minder positieve reviews achterhouden… (wat zeker niet het geval is)  :) Daarom kunnen we ons voorstellen dat u ook reviews over ons op andere websites wilt lezen. Kijk dan bijvoorbeeld eens bij Getaway Travel.

Great Ocean Road Victoria Australië

Australië, jan./feb. 2020

Uniek en boven verwachting

Wij hebben een waanzinnig mooie reis gemaakt van 2 maanden waarbij we Queensland, New South Wales en Victoria hebben aangedaan. We hebben op 2 verschillende plekken via Campers Down Under een camper gehuurd. De camper was van alle gemakken voorzien en stond beide keren schoon klaar zodat we snel op pad konden. Wij hebben de camper behoorlijk last-minute geregeld en werden daarbij zeer goed en adequaat geholpen door Peter. Binnen hele korte tijd hadden we de mogelijkheden op een rijtje en kregen we advies over wat de beste deal voor ons zou zijn. De hoeveelheid en kwaliteit van informatie die je na de boeking krijgt over de reis die je gaat maken, is echt uniek. Van goede tips over de reisroute tot tips over leuke restaurantjes en campings. Fantastisch! Al die geweldige tips. Echt boven verwachting. De reis routes hebben we heel veel gebruikt. Lag uitgeprint voor in de camper naast de Lonely Planet 😉 Als wij ooit weer richting Australië of Nieuw Zeeland gaan, boeken we zeker weer via Campers Down Under.

Monica en Gijs uit Noordwijk

Cruisin' Sandpiper Australië

Australië, dec. 2019/jan. 2020

Betrokkenheid erg fijn

De boeking was vanaf het eerste contact met Peter in mei 2018 perfect. Perfecte ondersteuning bij boeken van camper, deskundig, betrouwbaar, persoonlijk. De online omgeving is echt fijn en ook de documenten die echt betrekking hebben in de online omgeving op jouw reis zijn erg fijn (voorpret is erg leuk). Peter en Karin weten waarover zij praten, omdat ze zelf regelmatig in Australië/Tasmanië zijn geweest, spreken derhalve uit eigen ervaring. Zij kennen Australië/Tasmanië goed, kennen de ins- en outs van camperverhuur en hebben regelmatig contact met de eigenaren/verhuurders. Peter en Karin hebben persoonlijke interesse in je reis en doen er alles aan om je reis te laten slagen! Peter en Karin denken met je mee en die betrokkenheid is heel erg fijn! Een erg fijne reis gehad de 6,5 weken op Tassie!

Kortom, als ik weer een camper zou moeten huren……….: Campers Down Under!

Bart en Carin uit Boelenlaan

Nieuw-Zeeland, dec. 2019

Enthousiast en duidelijk

Het contact verliep heel erg goed. We hadden al een praatje gemaakt op de Vakantiebeurs en het enthousiasme spatte ervan af. Er werd snel op onze e-mails gereageerd en er werden veel tips gegeven. Alles werd rustig uitgelegd en alle vragen werden beantwoord. Dit gaf ons een geruststellend gevoel dat je achteraf nergens spijt van zou krijgen. Alles is heel duidelijk en transparant. We hebben een onvergetelijke tijd gehad in onze camper in Nieuw-Zeeland.

Liza en Kevin uit Nijmegen

Cathedral Cove Nieuw-Zeeland

Australië, okt. - dec. 2019

Fenomenaal!

Beste Peter, Karin en Leonore, Wat. Een. Reis. En wat hebben jullie ons fantastisch geholpen, met echt alles! ’s Ochtends vroeg of midden in de nacht (sorry ik wist écht niet dat jullie toen in Australië zaten) hebben jullie ons bijgestaan bij god weet wat. Van route, tot lokale problemen tot het organiseren van een huwelijksaanzoek. Alles werd door jullie verzorgd/geregeld en goed overdacht. Met jullie hulp is het voor ons een prachtige ervaring geworden die we niet snel meer zullen gaan vergeten. Zeker als we het plaatsen in het kader van de prijs/kwaliteit verhouding is het écht te gek voor woorden. Fenomenaal. Dank voor alles. Groet, Stijn, Laura en kinderen

Stijn en Laura uit Den Bosch

Nieuw-Zeeland, sept./okt. 2019

Super tevreden

Wij zijn super tevreden over jullie dienstverlening en wij hebben het als zeer prettig ervaren om met jullie samen te werken. Door alle aanbieders zie je door de bomen het bos niet meer en dan is het fijn om iemand in Nederland te hebben die je hulp biedt en op basis van eigen ervaring tips en adviezen geeft. Onze reis naar Nieuw-Zeeland was top: het reizen met een camper biedt zoveel vrijheid en bewegingsruimte. Daarbij hebben wij ervaren dat oktober de perfecte maand is om te gaan: niet druk, ruimte op de campings, veel ruimte bij tours en alle reisleiders/tour guides hebben er nog zin in zo aan het begin van het seizoen.

Stefan en Aniek uit Den Bosch

Wai o Tapu Nieuw-Zeeland

West Canada, juli 2019

Enorm genoten

We hebben mede dankzij de zorgeloosheid omtrent het huren en gebruiken van onze camper, enorm genoten van onze reis naar de Rockies. Alle informatie was te allen tijden helder en snel. Het was fijn om tips e.d. terug te kunnen vinden op onze persoonlijke pagina. We zijn vrij geweest te gaan en te staan waar wij maar wilden!

Marit en Tom uit De Goorn

Eekhoorn
Charters Towers Queensland Australië

Australië, juni/juli 2019

Alles goed geregeld

Wij hebben de boeking en reis als zeer goed ervaren, we hebben veel gebruik gemaakt van de door jullie bijgevoegde reisinformatie/camping tips. Alles was goed geregeld, de vliegtickets, visumaanvraag, camper en hotelovernachting. Onze reis van Cairns naar Brisbane heeft ons een fantastische rit door Queensland gebracht. We hebben een hoop mooie natuur gezien en veel wilde dieren. Wij hebben er van genoten. De planning is om zeker nog een keer te gaan naar Australië en dan komen we weer terug bij jullie.

Robin en Miranda uit Dirksland

Oost Canada, juli 2019

Erg tevreden!

Ik ben erg tevreden! Het contact was heel prettig en vlot en alles was goed geregeld. We kregen genoeg informatie om ons voor te bereiden op de reis. Leuk om een routevoorstel te krijgen.

Liza en Angela uit Hellouw

Canadese vlag

West Canada, juni/juli 2019

Prettige organisatie

Campers Canada is een vriendelijke en prettige organisatie en nemen alle tijd voor je bij vragen. Snelle reacties op vragen via app of email. Ook bij vragen onderweg kregen we snelle reactie en deden hun uiterste best om op dat moment het juiste te doen.

Marcel en Tiny uit Made

Wells Gray Dawson Falls
Algonquin Ontario Canada

Oost Canada, mei 2019

Rapportcijfer: een 9!

Campers Canada krijgt van mij een 9! Het persoonlijke contact heb ik als zeer prettig ervaren. Veel informatie die ik kreeg was erg handig. Een aantal lijsten zou ik zelf niet eens gemaakt hebben, zoals de checklist voor het ophalen van de camper.

Anoniem uit Diepenheim

Australië, juli/aug. 2018

niets dan complimenten

Niets dan complimenten voor jullie: dank jullie wel voor het zo goed organiseren van onze vakantie. Het was fantastisch, met als absolute kers op de taart een gratis upgrade van Apollo naar een Mercedes Sprinter, na onze week met het blikje in de Outback. (Een camper MET WC!! Mijn hemel, ik had geen idee hoe veel geluk dat zou brengen). We zullen jullie zeker aanraden waar we kunnen.

Edgar en Karina uit Zaandam

Australië, juli/aug. 2018

meer dan verwacht

Indien je zelf gaat zoeken naar een camper om te reserveren, zie je door de bomen het bos niet meer qua aanbieders en type campers. Campers Down Under gaf helderheid en, gebaseerd op hun ervaring, vertrouwen. Boeking met Campers Down Under was alsof een goede vriend je helpt: persoonlijk, betrouwbaar en zeer constructief. Het online dossier met alle documenten bij elkaar en routesuggesties was een onverwachte, zeer positieve, verrassing! Op deze manier heb je alle benodigde documenten bij elkaar. Daarbij waren de routesuggesties welkom en leuk, gebaseerd op persoonlijke ervaringen van jullie en daarom wederom betrouwbaar en inspirerend. We zijn zeer blij met jullie service, meer dan we hadden kunnen verwachten.

De reis in Australië was een onvergetelijke gezinservaring met prachtige herinneringen aan tropisch regenwoud, strand, onder water magie, gezelligheid, kampvuren, prachtige steden, oneindige sterrenhemels, zeer bijzondere dieren en veel plezier samen.

Annette en Mark uit Breda

Australië, mrt./apr. 2018

Perfecte dienstverlening

We hebben onze reis geboekt met Campers Down Under en dat is het beste wat we hadden kunnen doen. De kwaliteit van de dienstverlening is perfect. Ze zijn echte specialisten die weten waar ze het over hebben en ook eerlijk en oprecht zijn in al hun adviezen. Wij hadden bij aankomst problemen met de geleverde camper maar dankzij het adequate handelen van Campers Down Under hebben we binnen een aantal dagen een nieuwe camper gekregen. Dit speelde zich af in het weekend en zelfs in het weekend waren ze goed voor ons bereikbaar. Het mooie aan de dienstverlening is verder dat ze zeer goede informatie verstrekken met wat er allemaal te zien en te doen is in Australië. We kunnen niets anders doen dan Campers Down Under van harte aan te bevelen.

Jeroen en Marjoke uit Oisterwijk

Fraser Island Queensland Australië dingo

Australië, mrt./apr. 2018

Enorme boost

Via een kennis, die zojuist bij jullie geboekt had, zijn wij bij jullie terecht gekomen. Vanwege het leuke, persoonlijk contact en de fraaie offerte hebben wij voor jullie gekozen. De professionele persoonlijke webpagina bevestigde nogmaals onze juiste keuze. Wat een plezier om alle informatie uitermate gestructureerd terug te vinden. Zo’n voorbereiding van een verre reis geeft je een enorme boost.

Harry en Henriëtte uit Bemmel

Nieuw-Zeeland, dec. 2017/jan. 2018

Erg fijne service

Erg fijne service gehad van jullie! Goede manier om ook vooraf al in de vakantiestemming te komen. Direct na het boeken begon onze vakantie al met veel handige tips en routebeschrijvingen. Wij hebben op advies van Campers Down Under niet al vooraf reserveringen gemaakt op campings, maar zijn gewoon aan komen rijden. Dat gaf erg veel vrijheid en we troffen vrijwel nooit een volle camping aan (in het hoogseizoen). We waren prima voorbereid door jullie op wat we konden verwachten. Nieuw Zeeland bleek echt een fantastische ervaring met z’n viertjes (incl. twee kinderen van 1 en 2).

Timo en Lisette uit Haarlem

Australië, dec. 2017

Alles perfect verlopen

Vanaf het begin van informatie inwinnen tot en met het bevestigen van de boeking is alles perfect verlopen. Campers Down Under luisterde goed naar onze wensen en kwam met een goed voorstel. Daarnaast werd er door hun nog allerlei info verstrekt om de reis zo makkelijk en mooi als kon te laten verlopen. Onze reis was dus ook geweldig.

Olga en Ronny uit Rosmalen

Nieuw-Zeeland, nov. 2017

Erg persoonlijke ervaring

Erg persoonlijke ervaring: van zoektocht, tot boeken, tot afhalen, tot terugbrengen. Niks dan behulpzaamheid en vriendelijkheid. Als je met een gerust hart op pad wil is dit the way to go. Nieuw-Zeeland is een prachtig land met geweldige mensen die altijd vriendelijk en behulpzaam zijn. Een echte aanrader!

Vic en Tinne uit Kasterlee (België)

Lake Matheson Nieuw-Zeeland

Australië, okt. 2017

Alles goed geregeld

Mochten we weer naar Australië gaan, dan boeken we zeker weer bij Campers Down Under een camper. Het is zo fijn dat alles goed geregeld is, zeker wat verzekeringen betreft. Door de tips die we vóór het boeken hadden gekregen en de documentatie die we via ons digitale dossier kregen, hebben we het maximale uit onze reis kunnen halen en prachtige plekken bezocht die we anders niet hadden gezien.

Annemarie en Harm uit Arnhem

Australië, sept. 2017

Nergens meer omkijken naar

We hebben dankzij Campers Down Under een geweldige Australië vakantie gehad en hadden het niet anders willen doen als met een camper! Het ophalen van de camper werd ook als heel fijn en soepel ervaren bij Maui. De PDF’s met routesuggesties was ook echt heel handig en leuk om te lezen. En de service met visumaanvraag is ook erg fijn, eigenlijk hadden we nergens meer omkijken naar! Een eigen portaal met al de benodigde vouchers en informatie vonden we perfect! We vonden het heel fijn dat Campers Down Under veel ervaring heeft in Australië met campers en persoonlijk (mail) contact is ook als erg fijn ervaren! Onze volgende campervakantie regelen wij zeker weer met Campers Down Under!

Stephen en Sonja uit Rotterdam

Australië, aug. 2017

Fantastisch geregeld

Campers Down Under heeft ook bij de voorbereiding met suggesties en toegespitste relevante informatie, onze complete reis (4 staten, 3 steden, campertocht, lokaal en internationaal vliegen, verblijf en bijzondere tours) fantastisch geregeld. De reis was geweldig en een zeer geslaagd familiebezoek in een. Mede dankzij de expertise en service van Campers Down Under.

Wim en Dineke uit Veghel

Australië, juli/aug. 2017

Echt zeer goed

Jullie hebben echt een zeer goede dienstverlening. De snelheid en correctheid van antwoorden zijn zeer goed. Anticiperen op bepaalde punten zonder we het zelf vragen, is ook erg leuk. Een verademing ten opzichte van andere organisaties waar we in het verleden mee gewerkt hebben. Wij maken zeer zeker reclame voor jullie!

Gunther en Lien uit Beernem (België)

Back To Top