fbpx Ga naar hoofdinhoud

We geven u graag een aantal tips voor het boeken van vliegtickets naar Amerika:

  • De belangrijkste tip om de kosten laag te houden: boek uw vliegtickets ruim op tijd! Wanneer u in de zomermaanden juli en augustus naar Amerika wilt gaan, raden we u aan om de vliegtickets in september van het jaar ervoor (of zoveel eerder als het kan) al te boeken. Vanwege de populariteit van met name West Amerika lopen de prijzen daarna al snel op. Voor Oost Amerika blijven de prijzen over het algemeen wat langer relatief laag. In de regel kunt u uw vliegtickets zo’n 11 tot 11,5 maand voor de terugreis gaan boeken.
  • Laat u niet leiden door de lage prijzen die op internet ziet. Vrijwel altijd zijn deze prijzen exclusief bagage, maaltijden en stoelkeuze, wat pas blijkt in de laatste stap van boeking of zelfs pas ná boeking. Bij Campers Amerika boekt u uw vliegtickets inclusief bagage en maaltijden. Het bijboeken van bagage kost al snel € 75-100 per enkele reis per koffer. Het is dus wel zo prettig als dit al inbegrepen is!
  • Als u uw vliegtickets gaat regelen op het moment dat de prijzen al behoorlijk gestegen zijn, kan het interessant zijn om te kijken naar vluchten met een overstap. Deze zijn goedkoper. Let dan wel op dat de overstaptijden kort zijn, zodat uw totale reisduur nog acceptabel blijft.
  • Als u kiest voor een vlucht naar Los Angeles of San Francisco met overstap in bijvoorbeeld New York, let dan goed op of u door de immigratieprocedures heen moet. Dit kost vaak veel tijd. Uw overstaptijd moet dus voldoende lang zijn.

Campers Amerika overlegt met u welke wensen u heeft voor uw vliegreis. Vervolgens kunnen we voor u vluchten in optie zetten en u daarmee bedenktijd geven, terwijl de beschikbaarheid en prijs vast staan. Deze vluchtoptie is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Back To Top