fbpx
skip to Main Content

Tijd optimaal benutten

Rijden of een binnenlandse vlucht?

De Verenigde Staten zijn ongeveer 230 keer zo groot als Nederland. West Amerika is het meest in trek bij toeristen, daarna Oost Amerika. Slechts een kleine minderheid van de bezoekers rijdt van west naar oost of andersom. Dat is dan ook een enorme afstand! Als u beide delen van het land wilt combineren, zijn binnenlandse vluchten dan ook ideaal. Of als u bijvoorbeeld een korte reis wilt maken in Midden Amerika en daarna meer tijd wilt besteden in het westen.  Zo benut u de beschikbare tijd optimaal.

United Airlines

Genoeg mogelijkheden

Goede verbindingen

Er zijn ruim voldoende mogelijkheden om een binnenlandse vlucht te nemen. Veel luchtvaartmaatschappijen staan een stopover op de route naar de eindbestemming toe. Er gaan dagelijks meerdere keren per dag vluchten tussen de grote steden als New York, Los Angeles, Orlando, Las Vegas, San Francisco, Washington D.C. en Dallas.

Zo kunt u bijvoorbeeld de geweldige prairie provincies in Midden Amerika bezoeken op weg naar uw eindbestemming. Waarschijnlijk zou u anders daar niet zo snel komen…. U bent er dan toch!

Wanneer boeken

Alles in een

Het loont om vooraf na te denken welke gebieden u wilt verkennen en hoe u het beste daartussen kunt gaan reizen. Een binnenlandse vlucht op een later moment boeken dan uw intercontinentale vlucht is namelijk duurder. U kunt beter alle vluchten in één ticket boeken. Zo voorkomt u ook dat u op de binnenlandse vluchten minder bagage of misschien wel geen bagage mee mag nemen.

Back To Top