fbpx Ga naar hoofdinhoud

Gerenommeerde maatschappijen

Zonder stress een goed vliegticket

Campers Amerika koopt voor u vluchten in tegen touroperatortarieven bij gerenommeerde luchtvaart-maatschappijen. Als u uw ticket bij ons combineert met camperhuur, stemmen wij uw vluchten precies af op de start en het einde van uw reis. Zo kunt u uw reis zonder stress op uw gemak plannen.

Naar West Amerika bent u vanaf Schiphol non-stop zo’n 12 uur onderweg, naar Oost Amerika zo’n 8 uur. Als u niet rechtstreeks vliegt, is de reistijd uiteraard langer. Het is zeker mogelijk om vanuit een andere locatie terug te vliegen, bijvoorbeeld op Los Angeles heen en vanuit San Francisco terug.

Lees hieronder meer over de luchtvaartmaatschappijen die wij aanbieden. En kijk hier voor binnenlandse vluchten.

American Airlines

American Airlines

De grootste ter wereld

American Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld. Ze hebben meer dan 870 toestellen in de vloot en bedienen jaarlijks meer dan 200 mln passagiers.

American Airlines is onderdeel van de OneWorld Alliantie waar ook British Airways deel van uitmaakt. Vluchten met maatschappijen binnen de alliantie kunt u onbeperkt combineren. Een stopover maken kan binnen een ticket van American Airlines. Stoelen vooraf reserveren kan alleen tegen betaling.

Delta Airlines

Delta Airlines

non-stop naar Amerika

Ook Delta Airlines is een Amerikaanse maatschappij. U kunt vanaf Schiphol of Brussel non-stop naar verschillende locaties in Amerika vliegen. die lijndienstvluchten uitvoert vanaf Schiphol en Brussel naar Canada. Tijdens uw vlucht heeft u een eigen entertainmentscherm in de stoel voor u. In steeds meer toestellen is wifi aan boord, waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.

Delta Airlines is onderdeel van de Skyteam Alliantie waar ook KLM deel van uitmaakt. Vluchten met maatschappijen binnen de alliantie kunt u onbeperkt combineren. Zo vliegt u soms in een toestel van Delta Airlines heen en met KLM retour, of andersom. Een stopover maken kan binnen een ticket van Delta Airlines. Stoelen vooraf reserveren kan en is gratis.

KLM

KLM

Non stop naar Amerika

Met KLM kunt u het hele jaar door non-stop op meerdere bestemmingen in Amerika vliegen. U kunt in uw vliegticket van KLM ook een of meerdere binnenlandse vluchten met de Amerikaanse maatschappij Delta Airlines opnemen. Zo kunt u bijvoorbeeld Oost en West Amerika prima combineren in één reis. Tijdens uw vlucht heeft u een eigen entertainmentscherm in de stoel voor u.

KLM is onderdeel van de Skyteam Alliantie waar ook Delta Airlines deel van uitmaakt. Vluchten met maatschappijen binnen de alliantie kunt u onbeperkt combineren. Zo vliegt u soms in een toestel van Delta Airlines heen en met KLM retour, of andersom. Een stopover maken kan binnen een ticket van KLM. Stoelen vooraf reserveren kan tegen betaling.

United Airlines

United

Grote maatschappij

Ook United is een Amerikaanse maatschappij die op vele bestemmingen in Amerika vliegt. U kunt in uw vliegticket van United ook een of meerdere binnenlandse opnemen. Zo kunt u bijvoorbeeld Oost en West Amerika prima combineren in één reis. Tijdens uw vlucht heeft u een eigen entertainmentscherm in de stoel voor u. Ook wifi wordt vaak tegen betaling aangeboden.

United is onderdeel van de Star Alliantie waar ook Air Canada, Lufthansa en Swiss deel van uitmaakt. Vluchten met maatschappijen binnen de alliantie kunt u onbeperkt combineren. Zo kunt u dus heel makkelijk bijvoorbeeld Amerika en Canada combineren. Een stopover maken kan binnen een ticket van United. Stoelen vooraf reserveren kan en is gratis.

British Airways

Veel meer opties

British Airways EN MEER

Maar er zijn er nog veel meer opties voor uw vlucht naar Amerika en terug. Zo kunt u ook met Lufthansa, Icelandair, Swiss, Aer Lingus, Air France of British Airways vliegen. Stuk voor stuk betrouwbare maatschappijen. De uiteindelijke keuze zal sterk afhangen van het moment dat u boekt, het nog beschikbare stoelenaanbod en de prijzen op dat moment en welke reisduur en tijden u acceptabel vindt.

Back To Top