fbpx
skip to Main Content

Stopover

Kort verblijf op uw tussenbestemming

Ziet u op tegen de lange vlucht naar Amerika of terug naar huis? Of wilt u gewoon de gelegenheid aangrijpen om nog een andere bestemming te zien? Dan kunt ervoor kiezen ervoor om uw reis uit te breiden met een stopover. Dat wil zeggen dat u een of meer dagen verblijft op een tussenbestemming voordat u doorvliegt naar uw eindbestemming. Of u doet dit op de terugweg, dat kan ook.

Vrijheidsbeeld New York

Combineren van bestemmingen

Mogelijkheden genoeg

Onderweg naar uw eindbestemming in Amerika zijn er genoeg mogelijkheden voor een stopover. Veel luchtvaartmaatschappijen bieden deze optie (bijna) gratis aan, waardoor uw vliegticket niet (veel) duurder wordt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stedentrip in New York als u naar West Amerika vliegt. Of combineer een reis in West Amerika met een weekje strand in Florida voordat u terug naar huis vliegt.

Via Campers Amerika regelt u uw stopover met verblijf eenvoudig en krijgt u tips over de bezienswaardigheden en ‘things to do’ op uw tussenbestemming.

Tips

Visum en inentingen

  • Vergeet niet na te kijken wat de paspoort-, visa- en vaccinatieregelingen zijn van het land waar u een tussenstop wilt maken (als dat niet Amerika is).
  • Net als voor Amerika gelden ook in andere landen regels voor wat u wel en niet mag invoeren.

Mocht u er niet helemaal uitkomen, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen.

Back To Top