Skip to content

Niet bezuinigen op zekerheid

Een goede verzekering is belangrijk

Vaak boekt u uw reis lang van te voren en gaat u niet voor twee weken weg. Dan kan er nog van alles gebeuren voordat u gaat. En ook tijdens uw reis kan er iets misgaan wat u niet had verwacht. Het is niet onze bedoeling u onnodig bezorgd te maken. We vinden het wél belangrijk u te adviseren niet te bezuinigen op een goede annulerings- en reisverzekering. Bij reisverzekeringen geldt echt dat goedkoop vaak duurkoop wordt.

Onze verzekeringen zijn ondergebracht bij a.s.r., de grootste reisverzekeraar in Nederland en al meerdere keren uitgeroepen tot beste reisverzekeraar van Nederland. Lees meer over de reisverzekering en de annuleringsverzekering van a.s.r

Camper verzekeren

Maar ook het verzekeren van de camper is van groot belang. Dat wordt niet gedekt door uw reisverzekering. En in de huurprijs van de camper is meestal niet alle cascoschade afgedekt.

Aanvullend adviseren wij u te kiezen voor de verzekering Afkoop Eigen Risico van a.s.r. Deze dekt ook de schade die door een ander is veroorzaakt aan uw gehuurde camper, wat de verhuurder altijd op u zal verhalen…In Amerika is men immers vaak niet WA-verzekerd, zoals wij. Dat is geen verplichting en geen gemeengoed. Let op: ook indien u kiest voor de verzekering van a.s.r., zal er altijd een (beperkte) borg van uw creditcard worden ingehouden!

Back To Top