fbpx Ga naar hoofdinhoud

Als u langer de tijd heeft

Profiteer van meer korting bij lang huren

Bent u gepensioneerd en heeft u alle tijd van de wereld? Heeft u een sabbatical gepland of bent u gestopt met werken? Misschien wilt u met uw kinderen een lange reis maken. Wat is er nou mooier dan het prachtige Amerika te verkennen met een camper en er lekker de tijd voor uit te trekken? En West en Oost Amerika combineren kan natuurlijk ook prima als u de tijd heeft.

Bij een langere huurperiode krijgt u aantrekkelijke kortingen bij Campers Amerika. Deze lange huur-korting verrekenen wij direct in uw huurtarief.

Lange reis met kinderen

Een paar tips

  • Kinderen hebben leef- en speelruimte nodig: bij wat kouder weer zit u vaker in de camper en als de kinderen slapen, wilt u zelf ook wat loop- en zitruimte hebben
  • EHBO: zorg voor enige kennis over kinderziekten en voldoende ehbo-spullen (tenzij u uw kinderen wilt besmetten met het reisvirus…)
  • Heimwee: als u kinderen opa en oma, vriendjes of hun eigen bed missen, kunnen filmpjes, foto’s en liedjes van thuis helpen, of laat ze geregeld skypen met het thuisfront
  • Als uw kinderen leerplichtig zijn, is het in Nederland helaas niet zo eenvoudig om een akkoord te krijgen van de leerplichtambtenaar voor uw reis. Laat u daar echter niet door ontmoedigen. Er zijn genoeg voorbeelden van ouders die ondanks de leerplicht toch een lange reis met hun kinderen hebben gemaakt. Op internet vindt u verschillende wegen die u kunt bewandelen.
Delta Airlines

Visum nodig?

Pas bij echt lang verblijf

Als u tot 90 dagen in Amerika verblijft, is een visum niet nodig. Wel een zogenaamde ESTA ofwel Electronic System for Travel Authorization. Dat is alleen een reistoestemming, geen visum. Pas als u langer dan 3 maanden in Amerika blijft, is een visum nodig.

Meer informatie over het visum.

contact met het thuisfront

Contact met het thuisfront

bellen of internetten

Helaas is niet overal in Amerika internet goed beschikbaar. Wifi-verbindingen vindt u met name in de grotere plaatsen.

Amerika heeft meer dan 30 mobiele providers, maar de 4 beste zijn: Verizon, T-Mobile, AT&T Sprint. In de steden hebben ze allemaal goed bereik, daarbuiten vaak niet meer. Let wel op dat Amerika een ander netwerk heeft dan Europa. Dat wil zeggen dat u niet een SIM-kaart uit Amerika in uw eigen telefoon kunt gebruiken. Daarvoor dient u een Amerikaanse mobiel aan te schaffen. U kunt natuurlijk wel whatsapp bellen of facetimen als u wifi heeft.

Back To Top