fbpx Ga naar hoofdinhoud

Aanvullend op camperhuur

Excursies in west Amerika

Aanvullend op de huur van uw camper kan Campers Amerika ook excursies in West Amerika voor u boeken. Dat scheelt u gezoek en tijd ter plaatse en u bent verzekerd van een ticket. Hieronder laten we u enkele voorbeelden zien, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Als u ons uw interesses aangeeft, nemen we graag een aantal excursie-opties mee in uw reisvoorstel.

Canyonlands jeep safari

Canyonlands Utah

Jeep Safari

Boek een jeepsafari van een halve dag met een professionele gids vanuit Moab in Utah door Canyonlands National Park, een van de Mighty Five Nationale Parken. U kunt dit ook combineren met raften op de Colorado River voor het tweede deel van de dag. Transfers en de lunch zijn inbegrepen.

Grand Canyon skydive

Grand Canyon

Skydive

De Grand Canyon is maar liefst 440 km lang en 29 km breed op het breedste punt. Dat kun je het beste overzien vanuit de lucht. Voor degenen die het durven is dan de beste optie om een skydive te boeken.

Nevada paardrijden

Paardrijden

Wild west gevoel

Voor het echt Wild West gevoel kun je met een gids mee gaan paardrijden door prachtige landschappen, bijvoorbeeld vanuit Las Vegas bij zonsondergang. Een diner met drankjes is inbegrepen.

Napa Valley

San Francisco

Proeven: wijn tour

Of ga een dag op pad door de pittoreske Sonoma en Napa Valley en bezoek verschillende wijnhuizen. Leer hoe wijn gemaakt wordt. En natuurlijk krijgt u ook voldoende tijd om te proeven.

Excursies zoeken en boeken

Excursies boeken

Zoek en boek

U kunt direct beginnen met zoeken naar de leukste excursies voor uw reis! Klik op de link en vul uw bestemming in. Vervolgens kunt u verder zoeken op bijvoorbeeld type activiteit en duur van de activiteit. Gevonden wat u zoekt? Check dan de beschikbaarheid en boek de excursie direct!

Back To Top