fbpx Ga naar hoofdinhoud

Bezoek ons op de Vakantiebeurs in Utrecht

Interesse in een camperreis naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw Zeeland of Europa? Wij helpen je graag op weg. Bezoek Campers Amerika (dochteronderneming van Campers Down Under) op de Vakantiebeurs van 11-14 januari 2024 in de Jaarbeurs, Utrecht (hal 12).
Lees meer
Factory Pick Up Deal El Monte | Campers Amerika

Factory pick up actie van El Monte 2024

Factory Pick Up El Monte: rijd vanaf maart 2024 een gloednieuwe camper vanaf Indiana naar diverse plaatsen voor een spotprijs. Wees er heel snel bij, want deze actie is razendsnel uitverkocht!
Lees meer
USA & Canada Reisbeurs | Campers Amerika

BEZOEK ONS OP DE USA & CANADA REISBEURS

Maak kennis met Campers Amerika en Campers Canada tijdens de USA & Canada reisbeurs 2023 in Zeist. We zijn benieuwd naar je reisplannen.
Lees meer
Road Bear C23-25 Valley of the Gods

Factory Pick Up actie van Road Bear 2024

De Factory Pick Up 2024 aanbieding van Road Bear is er weer. Rijd in een gloednieuwe camper naar Los Angeles, San Francisco, Seattle of Las Vegas tegen een zeer gunstig tarief.
Lees meer
Beste reisorganisatie | Campers Amerika

Beste kleinschalige reisorganisatie

Campers Down Under BV (moederbedrijf van Campers Amerika) heeft eind 2019 de prijs gewonnen van beste kleinschalige reisorganisatie van Nederland! Nog steeds worden de diensten gewaardeerd met een 9.3.
Lees meer
voorbeelroute campers Amerika | Campers Amerika

LAAT JE INSPIREREN DOOR DE VOORBEELDROUTES

Bekijk onze voorbeeldroutes voor camperreizen in Amerika om inspiratie op te doen voor jouw volgende camperreis.
Lees meer
Arches camper | Campers Canada

SOMMIGE NATIONALE PARKEN VERPLICHT RESERVEREN VOOR TOEGANG

Vanwege drukte in populaire parken moeten bezoekers in bepaalde nationale parken zowel entreegeld betalen als ook vooraf reserveren.
Lees meer
El Monte camper | Campers Canada

Camperverhuurder El Monte verhuisd naar Seattle

Goed nieuws! El Monte heeft haar locatie in Bellingham gesloten, en is verhuisd naar een gunstiger gelegen locatie in Seattle. Dit ligt veel centraler en zal reizigers veel reistijd schelen bij het ophalen en / of terugbrengen van hun camper.
Lees meer
Camping National Parks USA | Campers Amerika

HOOGSEIZOEN? RESERVEER JE CAMPINGS OP TIJD!

In het hoogseizoen zijn de campings in de nationale parken in Amerika snel volgeboekt. Zorg dus dat je ruim op tijd reserveert.
Lees meer
Cruise America C21

Nieuwe camper Cruise America

Nieuw in de vloot bij Cruise America: de C21 Compact Plus. Een compacte gezinscamper, te huur in vele locaties in West en Oost Amerika.
Lees meer
Road Bear campers

Nieuwe camper Road Bear

Onze verhuurder Road Bear brengt voor 2022 een nieuw model camper op de markt: een bestelbuscamper. Bekijk deze camper hier. Binnenkort volgt meer informatie!
Lees meer
Back To Top