Skip to content

Come and say g'day in Midden Amerika

MIDDEN AMERIKA HEEFT ZOVEEL TE BIEDEN VOOR DE LIEFHEBBER!  HET AUTHENTIEKE AMERIKA VAN DE PRAIRIES, RODEO’S, COWBOYS, PAARDEN EN CACTUSSEN: HIER VIND JE HET ALLEMAAL.

Midden Amerika

BESTE REISTIJD

Nieuws

BEKIJK RECENT NIEUWS

MIDDEN AMERIKA

INSPIRATIE

Midden Amerika

DE DIEREN

Onze populairste routes

Route 66
De bekendste roadtrip door Amerika is toch wel Route 66. De route start in Chicago, voert dwars door Midden Amerika en eindigt aan het strand in Santa Monica, bij Los Angeles.
Lees meer
Yellowstone
Tijdens deze rondreis vanuit Denver komt u langs fantastische parken zoals Arches, Yellowstone en Grand Teton. Bezoek ook Mount Rushmore, waar 5 presidenten in een rots zijn uitgehouwen.
Lees meer
Mount Rushmore South Dakota
U start in Denver, Colorado en eindigt in Chicago, Illinois. Onderweg doet u verschillende andere staten aan tijdens deze afwisselende reis.
Lees meer

Regel je campings en toegang tot de Nationale Parken op tijd!

Voor een bezoek aan de meest populaire nationale parken van Amerika is het sterk aan te raden om kampeerplaatsen in de parken en een entreetijdslot ruim van te voren te reserveren. Lees meer over wat het allemaal inhoudt.

Rondreis vanaf Orlando

Prachtige camperrondreis door Florida. Start in Orlando, via o.a. Fort Lauderdale, Miami, the Keys, de Everglades, Pensacola en Daytona.

van seattle naar salt lake city

Een prachtige camperroute van Seattle naar Salt Lake City langs Olympic Peninsula, Mount Rainier, Kootenai NP, Glacier NP en Yellowstone NP.

Back To Top