fbpx Ga naar hoofdinhoud

Come and say g'day in Midden Amerika

MIDDEN AMERIKA HEEFT ZOVEEL TE BIEDEN VOOR DE LIEFHEBBER!  HET AUTHENTIEKE AMERIKA VAN DE PRAIRIES, RODEO’S, COWBOYS, PAARDEN EN CACTUSSEN: HIER VIND JE HET ALLEMAAL.

Onze populairste routes

Route 66
De bekendste roadtrip door Amerika is toch wel Route 66. De route start in Chicago, voert dwars door Midden Amerika en eindigt aan het strand in Santa Monica, bij Los Angeles.
Lees meer
Yellowstone
Tijdens deze rondreis vanuit Denver komt u langs fantastische parken zoals Arches, Yellowstone en Grand Teton. Bezoek ook Mount Rushmore, waar 5 presidenten in een rots zijn uitgehouwen.
Lees meer
Mount Rushmore South Dakota
U start in Denver, Colorado en eindigt in Chicago, Illinois. Onderweg doet u verschillende andere staten aan tijdens deze afwisselende reis.
Lees meer

Wegbreng aanbieding El Monte

De wegbreng aanbieding van El Monte is er weer voor 2023! Breng een camper van de fabriek naar een van de vestigingen voor een zeer lage prijs.

Wegbreng aanbieding Road Bear

De wegbreng aanbieding van Road Bear is er weer voor 2023! Breng een camper van de fabriek naar een van de vestigingen voor een zeer lage prijs.

The Deep South

Je vindt er de muzieksteden Nashville, Memphis en New Orleans. Maar ook bijvoorbeeld veel historie en de prachtige Great Smoky Mountains.

Back To Top