fbpx Ga naar hoofdinhoud

Come and say g'day in Midden Amerika

MIDDEN AMERIKA HEEFT ZOVEEL TE BIEDEN VOOR DE LIEFHEBBER!  HET AUTHENTIEKE AMERIKA VAN DE PRAIRIES, RODEO’S, COWBOYS, PAARDEN EN CACTUSSEN: HIER VIND JE HET ALLEMAAL.

Midden Amerika

BESTE REISTIJD

Nieuws

BEKIJK RECENT NIEUWS

MIDDEN AMERIKA

INSPIRATIE

Midden Amerika

DE DIEREN

Onze populairste routes

Route 66
De bekendste roadtrip door Amerika is toch wel Route 66. De route start in Chicago, voert dwars door Midden Amerika en eindigt aan het strand in Santa Monica, bij Los Angeles.
Lees meer
Yellowstone
Tijdens deze rondreis vanuit Denver komt u langs fantastische parken zoals Arches, Yellowstone en Grand Teton. Bezoek ook Mount Rushmore, waar 5 presidenten in een rots zijn uitgehouwen.
Lees meer
Mount Rushmore South Dakota
U start in Denver, Colorado en eindigt in Chicago, Illinois. Onderweg doet u verschillende andere staten aan tijdens deze afwisselende reis.
Lees meer

Rondreis Alaska

Wist u dat u ook een camperreis in Alaska kunt maken? De maanden juni, juli en augustus zijn de beste maanden om dit ongerepte deel van de wereld met de camper te ontdekken. Campers Amerika helpt u graag met een geschikte huurcamper en een routevoorstel.

BEZOEK ONS OP DE USA & CANADA REISBEURS

Maak kennis met Campers Amerika en Campers Canada tijdens de USA & Canada reisbeurs in Zeist op zaterdag 4 en zondag 5 november 2023. We nemen graag de tijd om jouw reisplannen en campermogelijkheden met je te bespreken.

Factory Pick Up actie van Road Bear 2024

De Factory Pick Up 2024 aanbieding van Road Bear is er weer. Rijd in een gloednieuwe camper naar Los Angeles, San Francisco, Seattle of Las Vegas tegen een zeer gunstig tarief.

Back To Top