Skip to content

Aanvullend op camperhuur

Excursies in oost Amerika

Aanvullend op de huur van uw camper kan Campers Amerika ook excursies in Oost Amerika voor u boeken. Dat scheelt u gezoek en tijd ter plaatse en u bent verzekerd van een ticket. Hieronder laten we u enkele voorbeelden zien, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Als u ons uw interesses aangeeft, nemen we graag een aantal excursie-opties mee in uw reisvoorstel.

Fietsen in Amerika

Fietsen

Bike tour in Boston

In Boston maar ook in andere steden zoals Washington D.C. kunnen we een fietstour voor u regelen. Samen met een professionele gids verkent u op een relaxed tempo de hippe en trendy wijken van de stad. Hij/zij vertelt u intussen interessante weetjes over de stad en laat u de mooiste plekken en uitzichten zien.

Boek een fietstour met een gids van drie uur in Washington D.C. De gids vertelt u van alles over het White House, Capitol, Supreme Court, Smithsonian Museum, Lincoln Memorial en het Washington Monument. Of doe dezelfde tour, maar dan met een segway!

Washington DC kajaks Sarah Cottle

Kanoën

in Georgia en Washington D.C.

Er zijn zoveel plekken waar u geweldig kunt kanoën of kajakken in Oost Amerika. Zoals naar de Georgia Barrier Islands of op de Potomac River in Washington D.C.

New York Todd Quakenbush

New York

Stadstour

In plaats van zelf door New York City te wandelen kunt u ook met een gids meegaan naar de wijken Brooklyn, the Bronx, Harlem, Queens en Coney Island. De gids vertelt u van alles over de wijken en de Spaanse, Moslim, Afro-Amerikaanse en Joodse cultuur.

Rafting in Amerika

Rafting

wild water rivieren

Raften kun je op verschillende plekken in West Amerika. Maar ook Oost Amerika leent zich er prima voor. Het kan bijvoorbeeld in South Carolina in Greenville en op de New River in West Virginia. Natuurlijk krijgt u een veiligheidsinstructie, een reddingsvest en een helm. De tour wordt begeleid door een professionele gids.

Niagara Falls vanuit een helikopter

helikoptervlucht

Niagara Falls

Buffalo in de staat New York biedt toegang tot de Amerikaanse kant van de Niagara Falls. De watervallen zijn al zeer indrukwekkend als je ze vanaf de kant van de weg bekijkt. En u kunt ook met een boot het water op en ze van heel dichtbij voelen en zien. Maar met een helikopter is het zicht nog spectaculairder!

In Miami (Florida) krijg je bijvoorbeeld vanuit een helikopter een goed zicht op de hele stad en kun je prachtige foto’s maken.

Everglades Florida airboat Jaxstrong

boottours

Volop mogelijkheden

Voor de Everglades in Florida moet u eigenlijk het gebied en het water op. Neem bijvoorbeeld een airboat, een boot die zo snel over het water gaat dat het lijkt alsof je vliegt. Andere leuke boottours zijn de Circle Line boottour rondom Manhattan in New York, een boottocht langs de vuurtorens in Maine en de Maid of the Mist boot tot heel dichtbij de Niagara Falls.

Of combineer drie activiteiten in één tour in Key West, Florida: kajakken door de mangrove, snorkelen door de koraalriffen en zeilen met een catamaran. Een heerlijke dag in de buitenlucht! Ontbijt, lunch , middagsnack en alle drankjes zijn inbegrepen.

Excursies zoeken en boeken

Excursies boeken

Zoek en boek

U kunt direct beginnen met zoeken naar de leukste excursies voor uw reis! Klik op de link en vul uw bestemming in. Vervolgens kunt u verder zoeken op bijvoorbeeld type activiteit en duur van de activiteit. Gevonden wat u zoekt? Check dan de beschikbaarheid en boek de excursie direct!

Back To Top