skip to Main Content

Goede kwaliteit

Betrouwbare verhuurders

Campers Amerika heeft alleen overeenkomsten met betrouwbare verhuurders die ons de zekerheid kunnen bieden dat ze goede kwaliteit leveren en dat u als klant correct wordt geholpen.

Camper huren in Amerika

Leveranciers

U kunt bij ons een camper huren van de volgende leveranciers:

Britz Amerika
Cruise America logo
Mighty Campers Amerika
Road Bear logo

Klik op een logo en lees meer over de verhuurder. Zo kunt u bijvoorbeeld zien wat er precies is inbegrepen in de camperhuur en de huurvoorwaarden bekijken.

Boeken met een gerust gevoel

Coronagarantie

We begrijpen heel goed dat u gezien de huidige coronasituatie twijfels heeft of u uw camperreis voor 2021 of misschien zelfs 2022 al moet boeken. Gelukkig lopen de coronabesmettingen in Europa en Amerika nu heel snel terug. Daarnaast gaat het vaccineren heel hard en worden overal de coronamaatregelen versoepeld.

Daarnaast komt er aan een zogenaamd digitaal ‘coronapaspoort‘, waarin testen en vaccinaties komen te staan. Maar wat als kort uw reis nog steeds grenzen gesloten zijn of er een oranje of zelfs rood reisadvies geldt? Campers Amerika probeert zoveel mogelijk uw zorgen weg te nemen zodat u met een gerust hart kunt boeken. Voor al onze verhuurders kunnen we een coronagarantie aanbieden: u kunt dan tot vrij kort voor vertrek kosteloos annuleren als corona nog steeds uw reis bedreigt. De voorwaarden kunnen per verhuurder verschillen. Op de verhuurderspagina’s (klik op de logo’s hierboven) kunt u precies lezen wat de annuleringsvoorwaarden zijn i.g.v. coronabeperkingen.

Vroeg boeken loont! Camperreizen zijn populair, zeker nu. Dat betekent dat ook op de binnenlandse markten veel campers verhuurd worden. Dat zet druk op de beschikbaarheid én prijzen bij verhuurders. Hoe eerder geboekt, hoe meer kans dat de camper van uw voorkeur er nog is én dat de prijs oké is.

Back To Top