fbpx Ga naar hoofdinhoud

Camper huur in west Amerika

Ruim assortiment campers

Wilt u een camper huren in West Amerika? Bij Campers Amerika kunt u terecht voor camperhuur en heeft u de keuze uit een ruim assortiment campers en camperreizen. Van budget, compact en wat ouder tot grote, nieuwe en luxe campers voor uw camperreis in West Amerika!

Bekijk alle campers
El Monte Red canyon

Volop vrijheid

Perfect met een camper

Een camperreis door West Amerika? Natuurlijk is een camper de perfecte manier om vakantie te vieren. Alles bij de hand en volop vrijheid. Onderweg geniet u van een picknick met een lekker drankje uit uw eigen koelkast. En aan het eind van de dag zet u uw campervan of motorhome neer op de mooiste plekken in de natuur. U hoeft niet elke dag naar een hotel of restaurant te zoeken, maar kookt gezellig in uw camper.

San Francisco

Camper huur in West Amerika

In 10 locaties

In West Amerika kunt u een camper huren van de volgende verhuurders: Cruise America, Road Bear, Britz, El Monte, Mighty en Escape. De ophaallocaties ziet u op de kaart hieronder.

Staten West Amerika Placeholder
Staten West Amerika
West Amerika locaties Placeholder
West Amerika locaties

Niet alle verhuurders zijn gevestigd in alle locaties. Beweeg de muis over de kaart en kijk welke verhuurders in welke locaties gevestigd zijn.

Vrijwel altijd betaalt u een toeslag wanneer u de camper in de ene locatie ophaalt en in de andere locatie inlevert. Vul uw reis in in de zoekmodule op deze pagina en kijk welke campers u kunt huren in West Amerika.

Cruise America C25

Prijzen camperhuur west amerika

Gemiddelde bestaat niet

Wat kost het nou om een camper te huren? Het is de meest gestelde vraag aan Campers Amerika. En begrijpelijk. Het is meteen ook de meest lastige vraag om te beantwoorden. Want de prijzen voor camperhuur hangen van nogal wat factoren af. De meest bepalende factor is het systeem van flextarieven: veel verhuurders bepalen wekelijks aan de hand van vraag en aanbod wat een camper moet kosten. Dat betekent dat wanneer u vroeg boekt, er nog veel aanbod is en de prijzen lager zullen zijn. Dat kan al veel geld schelen. Er zijn ook verhuurders met vaste tarieven. In dat geval wordt de basis huurprijs niet hoger als u laat boekt. Maar beschikbaarheid kan dan wel een probleem zijn en vroegboekkortingen zijn dan niet meer van toepassing.

Daarnaast speelt onder meer mee hoe lang u wilt gaan reizen, of u een nieuw of een wat ouder voertuig kiest voor uw camperreis en of er een aanbieding of vroegboekkorting van toepassing is. Het is best complex dus… Wij vertellen u er graag meer over en geven u tips hoe kosten te besparen.

El Monte Joshua Tree

Campertypes

Van budget tot premium

  • De meeste verhuurders bieden jonge campers aan van maximaal 1 of 2 seizoenen oud met veel comfort en kwaliteit. Een kleiner deel van de verhuurders biedt ook oudere en dus goedkopere campers aan.
  • Houd er rekening mee dat indien u besluit om een relatief goedkoop budgetvoertuig te huren, er altijd kleine onvolkomenheden aan een voertuig kunnen zijn. Niet op technisch vlak, maar met name aan het interieur en de presentatie e.d. ‘Alle waarde naar zijn geld’…..
  • De campers kunnen in de volgende categorieën worden ingedeeld: campervan, truck camper, motorhome en touringcar camper.

Lees meer over de verschillende campertypes

Road Bear camper

Interesse in een camperreis in Amerika?

We horen graag van u

Heeft u plannen om in Amerika te gaan reizen met een camper? Wij zijn specialist voor camperhuur in Amerika en hebben een zeer ruime ervaring in camperreizen. We zien uw aanvraag graag tegemoet!

Back To Top