fbpx Ga naar hoofdinhoud

Met kinderen naar oost Amerika

Howdy kids!

Gaat u met kinderen naar Oost Amerika? Het land is met zijn prachtige natuurgebieden, dieren, de ruimte en de vele buitenactiviteiten een ideale bestemming voor mensen met kinderen. Kamperen is vaak een groot succes vanwege de ‘fire pits’ die overal staan. Welk kind vindt het nou niet leuk om een kampvuur te maken en marshmallows te roosteren? Bijna alle kinderen vinden het reizen in Amerika fantastisch.

Camper met kinderen

Maak het haalbaar

Hulp bij uw planning

U komt niet elk jaar in Amerika, het is dan verleidelijk om veel te gaan zien en doen in de relatief korte tijd die u heeft. Maar stel dat u bijvoorbeeld in 2 weken van New York naar Miami wilt rijden. Dan beleven de meeste kinderen er weinig plezier aan als ze zo lang in de camper moeten zitten. Wij helpen u graag met het maken van een haalbare planning die het voor alle reisgenoten aantrekkelijk maakt. Na boeking ontvangt u bovendien gedetailleerde routes op maat met afstanden, bezienswaardigheden (ook voor de kinderen) en tips.

Camper met kinderen

Westerse voorzieningen

Jonge kinderen

In de meeste restaurants zijn kinderen welkom en wordt er vaak een speciaal kindermenu aangeboden, hoewel u bij duurdere gelegenheden beter wel even van tevoren kunt bellen. Grote warenhuizen, musea e.d. beschikken meestal over een ruimte waar baby’s gevoed en verschoond kunnen worden. Ouders met kleine kinderen kunnen gebruik maken van kortingen op vliegtickets, trein-, bus- en bootkaartjes.

In de auto zijn kinderen jonger dan 7 jaar verplicht in een autostoeltje te zitten. Bij bijna alle camperverhuurders kan een autostoeltje geplaatst worden, maar niet bij alle typen campers. Vraag ernaar bij de aanvraag van uw reisvoorstel. Overigens kunt u geen autostoeltjes huren bij de camperverhuurders. Wij adviseren deze vooraf online te bestellen bij bijvoorbeeld een Walmart en te laten bezorgen bij de verhuurder.

Maak u verder niet te druk over wat u meeneemt. Amerika is een westers land waarin het aanbod aan producten vergelijkbaar is aan Nederland. Luiers, babymelkpoeder, potjes babyvoeding en dergelijke zijn goed verkrijgbaar al zal u soms tijdelijk moeten overstappen op een ander merk.

Atlanta Georgia aquarium Pengxiao Xu

Wat te doen

Met kinderen

De vele buitenactiviteiten, het spotten van dieren, leuke musea en kindvriendelijke horeca maken Oost Amerika tot een ideale vakantiebestemming voor gezinnen. Een paar tips:

  • Bushwandelingen, paardrijden en andere sportieve activiteiten
  • In Boston: het New England Aquarium, of bezoek het grootste aquarium ter wereld in Atlanta, Georgia.
  • Virginia Beach is een aanrader voor gezinnen. Ook in Virginia: Kings Dominion themapark in Richmond.
  • Ook een topstrand voor gezinnen: Ocean City in New Jersey.
  • Een paar tips voor musea: het Brooklyn Children’s Museum in New York, het Children’s Museum of Manhattan, het Boston Children’s Museum en het Edventure’s Children’s Museum in Columbia, South Carolina.
  • Een van de Georgia Barrier Islands waar je naar toe kunt kajakken, is Jekyll Island. Het waterpark hier zal de kinderen zeker bevallen.
  • Niet te missen: in de omgeving van Orlando (Florida) vindt u vele attractieparken, zoals Disney World, SeaWorld, Universal Studios en Legoland.
  • Stoere boomtoppenparcours zijn op diverse plekken te vinden

Wij helpen u graag bij het plannen van uw reis en geven u tips voor kinderactiviteiten in uw persoonlijke route die u ontvangt na boeking.

Back To Top