fbpx Ga naar hoofdinhoud

Come and say g'day in West Amerika

ALS U VAN DE NATUUR HOUDT, IS WEST AMERIKA EEN VAN DE MOOISTE VAKANTIEBESTEMMINGEN TER WERELD. VAN PRACHTIGE KUSTROUTES,  GRILLIGE RODE KLOVEN, WOESTIJNEN, IMMENSE MEREN, HEERLIJKE STRANDEN, TOT BEREN, ELANDEN EN BIZONS. WEST AMERIKA HEEFT HET ALLEMAAL.

Onze populairste routes

Las Vegas – Los Angeles
Routes
Een camperreis vanuit Las Vegas en eindigend in Los Angeles staat garant voor een afwisselende en prachtige route. Bekijk deze route.
Lees meer
Gran Canyon Zonsondergang
Rondreis vanuit Los Angeles
Routes
Doe inspiratie op voor een rondreis vanuit Los Angeles richting San Francisco en via de bekende nationale parken retour.
Lees meer
Monument Valley Utah
Rondreis vanuit Las Vegas
Routes
Dit is echt de route met de hoogtepunten van West Amerika: Bryce, Arches, Monument Valley, de Grand Canyon om maar wat te noemen...
Lees meer
Yellowstone
Rondreis vanuit Seattle
Routes
Yellowstone is meestal het belangrijkste uitgangspunt voor een rondreis in het noorden van West Amerika. U start en eindigt in Seattle.
Lees meer

LAAT JE INSPIREREN DOOR DE VOORBEELDROUTES

Bekijk onze voorbeeldroutes voor camperreizen in Amerika om inspiratie op te doen voor jouw volgende camperreis.

WINACTIE SGR: MAAK KANS OP EEN KOFFERTRACKER

Boek voor 30 juni 2023 een reis bij Campers Canada (aangesloten bij SGR) en neem deel aan de SGR winactie en maak kans op een koffertracker.

SOMMIGE NATIONALE PARKEN VERPLICHT RESERVEREN VOOR TOEGANG

Vanwege drukte in populaire parken moeten bezoekers in bepaalde nationale parken zowel entreegeld betalen als ook vooraf reserveren.

Back To Top