fbpx Ga naar hoofdinhoud

Come and say g'day in West Amerika

ALS U VAN DE NATUUR HOUDT, IS WEST AMERIKA EEN VAN DE MOOISTE VAKANTIEBESTEMMINGEN TER WERELD. VAN PRACHTIGE KUSTROUTES,  GRILLIGE RODE KLOVEN, WOESTIJNEN, IMMENSE MEREN, HEERLIJKE STRANDEN, TOT BEREN, ELANDEN EN BIZONS. WEST AMERIKA HEEFT HET ALLEMAAL.

Onze populairste routes

Gran Canyon Zonsondergang
Doe inspiratie op voor een rondreis vanuit Los Angeles richting San Francisco en via de bekende nationale parken retour.
Lees meer
Monument Valley Utah
Dit is echt de route met de hoogtepunten van West Amerika: Bryce, Arches, Monument Valley, de Grand Canyon om maar wat te noemen...
Lees meer
Yellowstone
Yellowstone is meestal het belangrijkste uitgangspunt voor een rondreis in het noorden van West Amerika. U start en eindigt in Seattle.
Lees meer

Bezoek onze stand op de USA & Canada Reisbeurs op 5 & 6 november 2022

Campers Canada en Campers Amerika staan op de USA & Canada reisbeurs op 5 & 6 november in Zeist. Koop je tickets met korting.

Nieuwe camper Cruise America

Nieuw in de vloot bij Cruise America: de C22 Compact Plus. Een compacte gezinscamper, te huur in vele locaties in West en Oost Amerika.

Nieuwe camper Road Bear

Onze verhuurder Road Bear brengt voor 2022 een nieuw model camper op de markt: een bestelbuscamper. Bekijk deze camper hier. Binnenkort volgt meer informatie!

Back To Top