fbpx Ga naar hoofdinhoud

Come and say g'day in West Amerika

ALS U VAN DE NATUUR HOUDT, IS WEST AMERIKA EEN VAN DE MOOISTE VAKANTIEBESTEMMINGEN TER WERELD. VAN PRACHTIGE KUSTROUTES,  GRILLIGE RODE KLOVEN, WOESTIJNEN, IMMENSE MEREN, HEERLIJKE STRANDEN, TOT BEREN, ELANDEN EN BIZONS. WEST AMERIKA HEEFT HET ALLEMAAL.

West Amerika

BESTE REISTIJD

Nieuws

BEKIJK RECENT NIEUWS

Inspiratie

WEST AMERIKA

West Amerika

DE DIEREN

Onze populairste routes

Las Vegas – Los Angeles
Routes
Een camperreis vanuit Las Vegas en eindigend in Los Angeles staat garant voor een afwisselende en prachtige route. Bekijk deze route.
Lees meer
Gran Canyon Zonsondergang
Rondreis vanuit Los Angeles
Routes
Doe inspiratie op voor een rondreis vanuit Los Angeles richting San Francisco en via de bekende nationale parken retour.
Lees meer
Monument Valley Utah
Rondreis vanuit Las Vegas
Routes
Dit is echt de route met de hoogtepunten van West Amerika: Bryce, Arches, Monument Valley, de Grand Canyon om maar wat te noemen...
Lees meer
Yellowstone
Rondreis vanuit Seattle
Routes
Yellowstone is meestal het belangrijkste uitgangspunt voor een rondreis in het noorden van West Amerika. U start en eindigt in Seattle.
Lees meer

Rondreis vanaf Orlando

Prachtige camperrondreis door Florida. Start in Orlando, via o.a. Fort Lauderdale, Miami, the Keys, de Everglades, Pensacola en Daytona.

van seattle naar salt lake city

Een prachtige camperroute van Seattle naar Salt Lake City langs Olympic Peninsula, Mount Rainier, Kootenai NP, Glacier NP en Yellowstone NP.

Bezoek ons op de USA & Canada Reisbeurs

Maak kennis met Campers Amerika (en Campers Canada) tijdens de USA & Canada reisbeurs in Zeist op zaterdag 4 en zondag 5 november 2023. We nemen graag de tijd om jouw reisplannen en campermogelijkheden met je te bespreken. 

Back To Top