fbpx Ga naar hoofdinhoud

Come and say g'day in West Amerika

ALS U VAN DE NATUUR HOUDT, IS WEST AMERIKA EEN VAN DE MOOISTE VAKANTIEBESTEMMINGEN TER WERELD. VAN PRACHTIGE KUSTROUTES,  GRILLIGE RODE KLOVEN, WOESTIJNEN, IMMENSE MEREN, HEERLIJKE STRANDEN, TOT BEREN, ELANDEN EN BIZONS. WEST AMERIKA HEEFT HET ALLEMAAL.

Onze populairste routes

Las Vegas – Los Angeles
Routes
Een camperreis vanuit Las Vegas en eindigend in Los Angeles staat garant voor een afwisselende en prachtige route. Bekijk deze route.
Lees meer
Gran Canyon Zonsondergang
Rondreis vanuit Los Angeles
Routes
Doe inspiratie op voor een rondreis vanuit Los Angeles richting San Francisco en via de bekende nationale parken retour.
Lees meer
Monument Valley Utah
Rondreis vanuit Las Vegas
Routes
Dit is echt de route met de hoogtepunten van West Amerika: Bryce, Arches, Monument Valley, de Grand Canyon om maar wat te noemen...
Lees meer
Yellowstone
Rondreis vanuit Seattle
Routes
Yellowstone is meestal het belangrijkste uitgangspunt voor een rondreis in het noorden van West Amerika. U start en eindigt in Seattle.
Lees meer

Bezoek ons op de Vakantiebeurs in Utrecht (12-15 januari 2023)

Interesse in een camperreis naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw Zeeland of Europa? Wij helpen je graag op weg. Bezoek Campers Down Under stand (ook voor Amerika) op de Vakantiebeurs van 12-15 januari 2023 in de Jaarbeurs, Utrecht (hal 11, stand G060).

Wegbreng aanbieding El Monte

De wegbreng aanbieding van El Monte is er weer voor 2023! Breng een camper van de fabriek naar een van de vestigingen voor een zeer lage prijs.

Wegbreng aanbieding Road Bear

De wegbreng aanbieding van Road Bear is er weer voor 2023! Breng een camper van de fabriek naar een van de vestigingen voor een zeer lage prijs.

Back To Top