fbpx
skip to Main Content

Passie voor reizen per camper en in Amerika

we vertellen graag meer over ons

Campers Amerika is ontstaan uit een gedeelde passie en enthousiasme van Peter en Karin Kramer. Een passie voor het reizen per camper en de vrijheid die dat geeft, en zeker ook voor de overweldigende natuur van Amerika. Maar ook voor het zodanig perfect organiseren van een reis en de voorbereiding daarop, dat u als klant zonder zorgen kunt genieten van de voorpret en de reis in Amerika zelf.

Campers Amerika hebben wij opgericht vanuit onze kennis en ervaring die we hebben opgebouwd met Campers Down Under en Campers Canada, voor camperhuur in Australië,  Nieuw-Zeeland én Canada.

Road Bear camper Amerika

Onze missie

100% betrouwbaarheid

Onze missie luidt als volgt:
Campers Amerika verzorgt de bouwstenen van de reis van Nederlandstalige vakantiegangers die met een camper door Amerika willen reizen en een zorgeloos gevoel van vrijheid willen ervaren. Wij zijn ons bewust van het vertrouwen dat u als klant bij ons neerlegt en streven dan ook naar een 100% betrouwbaarheid in onze werkwijze, leveringen en afspraken. U maakt uw reis tot een onvergetelijke ervaring, wij leggen daar graag het fundament voor. Dat geeft ons elke dag weer plezier en energie.

Peter en Karin Kramer, Campers Amerika

Gedegen kennis en ervaring

Tips en advies op maat

We hebben ruime reis- en camperervaring in diverse echte camperlanden, waaronder Amerika (met en zonder kinderen) en beschikken over de nodige voertuigkennis. We reizen zelf geregeld naar Amerika en inspecteren dan de voertuigen zelf. Om onze kennis op peil te houden, blijven we literatuur bestuderen. Onze eigen tips en ervaringen én die van reizigers die eerder via ons hebben gereisd, delen we graag met u. Nadat u bij ons geboekt heeft, voorzien wij u graag van gedetailleerde persoonlijke routes met bezienswaardigheden en andere handige tips.

Onze zekerheden

Uw bescherming

Wij begrijpen heel goed dat het plannen van een verre reis met veel onzekerheden en vragen gepaard kan gaan. U maakt zo’n reis over het algemeen niet elk jaar. Veel van deze onzekerheden kunnen wij voor u wegnemen door goed naar u te luisteren en u vanuit onze uitgebreide kennis en ervaring echt advies op maat te geven. Daarin willen wij ons onderscheiden van andere aanbieders. En daarnaast is Campers Amerika natuurlijk aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Onze voorwaarden zijn gebaseerd op de Nederlandse Wet op de Reisovereenkomst, de Europese Richtlijn Pakketreizen en de aanbevelingen van de Consumentenbond. Ook zijn wij aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Tenslotte kunt u ook uw reis- en annuleringsverzekering via Campers Amerika regelen.
Lees meer over onze zekerheden.

Peter Kramer in Las Vegas

Peter Kramer

Uw vaste contactpersoon

Peter Kramer is uw persoonlijke reisadviseur. Hij blijft uw aanspreekpunt van begin tot eind, voor al uw vragen. Of het nu gaat over de camper, de route, de planning, de vlucht of wat dan ook met uw reis te maken heeft. Wij helpen u graag. Lees meer over onze werkwijze.

Als reisadviseur spreek ik veel verschillende mensen met allemaal andere reisplannen en specifieke wensen. Ik deel graag onze uitgebreide ervaringen, wat soms ver kan gaan. Het is maar net welke informatie er nodig is om de reis zo goed mogelijk samen voor te bereiden natuurlijk. Soms kan het nodig zijn de plannen wat bij te sturen. Daar help ik graag bij!

Karin Kramer

marketing & communicatie

Ook van Karin Kramer kunt u een reisvoorstel en advies op maat verwachten. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van Campers Amerika, de website, de contacten met onze leveranciers en de kwaliteit van onze processen, zodat u altijd top bediend wordt.

We zijn ons bedrijf gestart vanuit een liefde voor Australië en Nieuw-Zeeland en plezier in het reizen per camper. Iets later hebben we daar Canada en Amerika aan toegevoegd. Nog steeds ben ik elke dag benieuwd welke aanvragen we ontvangen hebben en welke reisplannen onze klanten hebben. Niks is leuker dan die reis perfect te kunnen invullen zodat je meer dan tevreden terug kan kijken op een fantastische reis. Dat blijf ik met veel plezier doen!

Karin Kramer, Campers Amerika

Leonore Romijn

Administratie

Na boeking zult u waarschijnlijk contact hebben met Leonore. Zij zorgt ervoor dat uw boeking perfect klopt, dat uw dossier gevuld wordt met vele documenten zoals checklists, vouchers en routesuggesties, en dat eventuele aanvullende vragen en wensen opgepakt worden.

Als administratief medewerker ben ik betrokken bij bijna elke boeking. Ik vind het altijd erg leuk om de enthousiaste reisplannen van onze klanten te lezen en een bijdrage te kunnen leveren aan een memorabele reis. Van het controleren van de boekingen, het beantwoorden van vragen tot en met het boeken van excursies. Als onze klanten kunnen genieten van een onbezorgde reis ben ik tevreden. Leuk ook om te zien dat veel klanten meerdere keren bij ons terugkomen met een nieuw reisplan!

Leonore Romijn, Campers Amerika
Cruise America C25 Death Valley

GUNSTIGE TARIEVEN

GEEN VERBORGEN KOSTEN

Een echt passend reisvoorstel afgestemd op uw reisbehoeften vinden wij het meest belangrijk. Maar natuurlijk begrijpen wij ook dat een reis naar Amerika best kostbaar is. Daarom combineren wij onze hoge kwaliteit met gunstige camper- en vliegticket tarieven. We hebben geen duur kantoor en geen groot call center, waardoor we onze tarieven voor u laag kunnen houden. Onze prijsopgave is eerlijk, overzichtelijk en compleet. Zonder addertjes onder het gras.

En wilt u voor een langere periode een camper huren? Dan zijn onze tarieven extra scherp! Lees verder over lang huren.

El Monte Red canyon

OP EEN RIJTJE

ONZE VOORDELEN

  • Uw camperhuur, vluchten, hotelovernachtingen, excursies en verzekeringen goed geregeld
  • Een echt persoonlijk reisvoorstel dat aansluit bij uw wensen, vanuit onze uitgebreide kennis en ervaring
  • Campers voor ieder budget, van compact tot groot en luxe, van betrouwbare verhuurders
  • Gunstige, eerlijke, overzichtelijke tarieven zonder addertjes onder het gras
  • Voordeliger dan rechtstreeks boeken bij de verhuurder in Amerika
  • U boekt met SGR-bescherming
  • Gedetailleerde routes op maat en met handige tips na boeking
  • Extra scherpe tarieven voor lang huren
  • Uw eigen persoonlijke beveiligde dossier met vele documenten zoals uw reisbescheiden, routesuggesties en tips
  • Alle communicatie in het Nederlands

Lees meer over onze werkwijze

Back To Top