fbpx Ga naar hoofdinhoud

Met kinderen naar west Amerika

G'day kids!

Gaat u met kinderen naar West Amerika? Het land is met zijn afwisselende natuur, stranden, flora en fauna, de ruimte en de vele buitenactiviteiten een ideale bestemming voor mensen met kinderen. Kamperen is vaak een groot succes vanwege de ‘fire pits’ die overal staan. Welk kind vindt het nou niet leuk om een kampvuur te maken en marshmallows te roosteren? Bijna alle kinderen vinden het reizen in Amerika fantastisch.

Kamperen met kinderen

Maak het haalbaar

Hulp bij uw planning

U komt waarschijnlijk niet elk jaar in Amerika, het is dan verleidelijk om veel te gaan zien en doen in de relatief korte tijd die u heeft. Maar stel dat u bijvoorbeeld in 2 weken een rondje Los Angeles naar San Francisco wilt rijden en door het binnenland terug via de bekende parken. Dan beleven de meeste kinderen er weinig plezier aan als ze zo lang in de camper moeten zitten. Wij helpen u graag met het maken van een haalbare planning die het voor alle reisgenoten aantrekkelijk maakt. Na boeking ontvangt u bovendien gedetailleerde routes op maat met afstanden, bezienswaardigheden (ook voor de kinderen) en tips.

Grand Canyon jong kind

Westerse voorzieningen

Jonge kinderen

In de meeste restaurants zijn kinderen welkom en wordt er vaak een speciaal kindermenu aangeboden, hoewel u bij duurdere gelegenheden beter wel even van tevoren kunt bellen. Grote warenhuizen, musea e.d. beschikken meestal over een ruimte waar baby’s gevoed en verschoond kunnen worden. Ouders met kleine kinderen kunnen gebruik maken van kortingen op vliegtickets, trein-, bus- en bootkaartjes.

In de auto zijn kinderen jonger dan 7 jaar verplicht in een autostoeltje te zitten. Bij bijna alle camperverhuurders kan een autostoeltje geplaatst worden, maar niet bij alle typen campers. Vraag ernaar bij de aanvraag van uw reisvoorstel. Overigens kunt u geen autostoeltjes huren bij de camperverhuurders. Wij adviseren deze vooraf online te bestellen bij bijvoorbeeld een Walmart en te laten bezorgen bij de verhuurder.

Maak u verder niet te druk over wat u meeneemt. Amerika is een westers land waarin het aanbod aan producten vergelijkbaar is aan Nederland. Luiers, babymelkpoeder, potjes babyvoeding en dergelijke zijn goed verkrijgbaar al zal u soms tijdelijk moeten overstappen op een ander merk.

Sea World San Diego

Wat te doen

Met kinderen

De vele buitenactiviteiten, het spotten van dieren, leuke musea en kindvriendelijke horeca maken West Amerika tot een ideale vakantiebestemming voor gezinnen. Een paar tips:

  • Bushwandelingen, paardrijden en andere sportieve activiteiten
  • Leren door zelf te doen in musea in bijvoorbeeld Portland, San Francisco en Seattle
  • Kanoën op een van de vele meren, of ga naar een van de waterparken zoals Raging Waters in Sacramento
  • In Las Vegas hoeven kinderen zich niet te vervelen in bijvoorbeeld de Adventuredome in Circus Circus, het ridderthema complex Excalibur of het gratis aquarium
  • Verschillende dierentuinen zoals de Woodland Park Zoo in Seattle en de San Diego Zoo
  • Disneyland Park en de Universal Studios bij Los Angeles, of Six Flags en Sea World
  • Stoere boomtoppenparcours zijn op diverse plekken te vinden

Wij helpen u graag bij het plannen van uw reis en geven u tips voor kinderactiviteiten in uw persoonlijke route die u ontvangt na boeking.

Back To Top