fbpx Ga naar hoofdinhoud

Als u een camper huurt in Amerika, is er altijd een eigen risico per schadegeval. U heeft al snel een sterretje in de voorruit of een parkeerschade. In dat geval kunnen de kosten aardig oplopen. Dan is het prettig om die schades achteraf te kunnen claimen via uw Afkoop eigen risico verzekering van a.s.r. Deze verzekering kunt u bij ons afsluiten.

Cascodekking

Naast dat er altijd een (beperkt) eigen risico is, sluiten de meeste verhuurders schade aan de zogenaamde ‘overhead’ (bovenkant), ‘underbody’ (onderkant), bij kantelen van het voertuig en/of schade aan banden en voorruit, uit. Daarom kunt u bij Campers Amerika een extra cascoverzekering van a.s.r. afsluiten. De Verzekering voor Afkoop Eigen Risico vergoedt wat niet gedekt is in de cascoverzekering van de verhuurder: eigen risico op de door de verhuurder afgesloten cascoverzekering en niet verzekerde cascoschade, zoals ruitschade, bandenschade, bodemschade etc. Hiervoor betaalt u € 7,50 per dag plus 21% assurantiebelasting en € 3,50 poliskosten.

Aansprakelijkheidsdekking

Daarnaast kunt u ook aansprakelijkheidsrisico’s meeverzekeren. Voor € 11 per dag per dag plus 21% assurantiebelasting en € 3,50 poliskosten is naast de cascodekking ook de aansprakelijkheid jegens derden inbegrepen. En kunt u met een gerust hart met uw camper op reis gaan.

Overige dekkingen

Repatriëring van de camper en rechtsbijstand als deze verband houdt met deelname aan het verkeer zijn ook verzekerd.

Bekijk de voorwaarden van de Afkoop Eigen Risico verzekering van a.s.r.

Back To Top